gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

Frencken Handel & Service

Frencken Handel en Service B.V. is eind 1947 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het familiebedrijf is gestart door de drie broers Jan, Thieu en Dook Frencken. De eerste beschrijving van de bedrijfsactiviteit was: “Reparatie-inrichting van alle soorten machines in den meest uitgebreide zin. Lasindustrie en constructiewerk. Handel in alle soorten machines en motoren.” Het bedrijf dat toen nog Gebrs. Frencken genoemd werd, was vanaf het begin gevestigd in Eindhoven en kwam via enkele tussenstappen als één van de eerste naar het nieuwe Eindhovense industrieterrein de Hurk. Tegenwoordig zit het zelfstandig opererende Frencken Handel en Service B.V. op de Dillenburgstraat, nog altijd in Eindhoven. Vanuit deze locatie richten de service, dienstverlening en producten van Frencken zich voornamelijk op industriële processen in bedrijfshallen, werkplaatsen, magazijnen of bouwterreinen. Frencken is in staat om specifieke producten te ontwikkelen en op maat toe te passen in verschillende werkplaatsen. Daarnaast kunnen klanten ook voor keuringen en onderhoud terecht bij Frencken Handel & Service.

Producten van Frencken

Frencken heeft een breed assortiment aan producten. Alles wat u nodig heeft voor een succesvolle onderneming kunt u vinden bij Frencken. Voor de interne transportmiddelen zoals elektrische heftrucks werkt Frencken samen met hun Nederlandse partner: Heli Heftrucks. Daarnaast heeft Frencken nog enkele andere producten voor in de werkplaats. Denk hierbij aan magazijnstellingen, perslucht, interne reinigingsapparaten, autoliften en goederenliften. Bij vrijwel alle A-merken die Frencken Handel en Service verkoopt, heeft u recht op standaard fabrieksgarantie. Binnen deze garantietermijn staan de onderhoudsmonteurs van Frencken voor u klaar om te helpen wanneer een storing zich voordoet. Het is het doel van Frencken om uw productieprocessen zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Lees meer over Heli Heftrucks B.V.

Service op maat

Zoals eerder gezegd, hecht Frencken een hoop waarde aan goede service. Naast de fabrieksgarantie verzorgt Frencken ook professioneel onderhoud. In combinatie met de jaarlijkse keuring worden de machines, installaties, apparaten en gereedschappen in topvorm gehouden door Frencken. Zo voorkomen ze storingen en worden de economische levensduren aanzienlijk verlengd. De mate aan onderhoud ligt aan het afgesloten contract.

  • Standaardcontract: Frencken Handel & Service staat voor u klaar wanneer er een storing is. U schakelt de monteurs in op afroep mocht er een storing optreden. De professionals van Frencken helpen u dan zo snel mogelijk.
  • Maatwerkcontract: U hoeft bij deze vorm niet om te kijken naar uw werkmaterieel. Op basis van een vastgestelde prijs wordt de zorg van onderhoud, reparaties en periodieke keuringen compleet door Frencken overgenomen.

Naast het perfect nakomen van hun onderhoudscontracten staat Frencken Handel & Service ook bekend om hun uitmuntende service. Het zit in het DNA van het Eindhovense bedrijf om klanten bij de aankoop, installatie en het onderhoud van de producten te ondersteunen.

Verhuur van intern transport

Transportmiddelen zijn van groot belang voor het interne transport van een bedrijf. Het bezitten van genoeg interne transportmiddelen is belangrijk om de continuïteit van uw productieproces te waarborgen. Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat uw interne transport een piek in het productieproces niet kan verdragen. Om deze reden biedt Frencken extra capaciteit wanneer u die nodig heeft. Het is mogelijk om transportmiddelen zoals heftrucks, reachtrucks, pallettrucks, stapelaars of orderpickers meerdere dagen, weken of maanden te huren.

Projecten en installaties

Naast een passie voor intern transport gaat Frencken Handel & Service ook graag aan de slag met installaties. Zo levert Frencken ook oplossingen voor magazijninstellingen, heftafels, goederenliften en stofafzuigsystemen. Frencken ontwerpt deze oplossing geheel naar uw wensen en zorgt ook direct voor een deskundige montage en installatie op locatie. U hoeft dus alleen maar toe te kijken hoe de installateurs van Frencken te werk gaan. Mocht u eerdere geslaagde projecten willen bekijken dan kan dat op de website van Frencken Handel & Service.

Projecten – Frencken Handel & Service B.V.

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl