gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

Hovenier Van Hout Tuinprojecten

Björn van Hout heeft van jongs af aan een passie voor tuinen. Niet vreemd dus dat hij daar zijn werk van heeft gemaakt en een eigen hoveniersbedrijf heeft opgezet in Rosmalen,  vlakbij Den Bosch. Met een team van vakmensen heeft hij al vele droomtuinen mogen realiseren. Zijn vakmanschap is terug te vinden in ieder tuinontwerp en elke tuinaanleg. Zijn speerpunt daarbij is de aanleg van luxe tuinen, eventueel met zwembad of plungepool. Björn van Hout is thuis in alle soorten stijlen, maar heeft zelf wel een passie voor tuinen in Mediterrane stijl. Het belangrijkste vindt hij dat er samen met u een tuin wordt gerealiseerd waar u enthousiast van wordt. Speerpunten van Van Hout

Tuinaanleg regio Den Bosch

Hovenier Van Hout werkt vanuit Rosmalen, vlakbij Den Bosch. Vanuit daar is Björn van Hout beschikbaar voor tuinaanleg in de gehele omgeving. Het aanleggen van een nieuwe tuin begint altijd met een persoonlijk gesprek. Na het maken van een afspraak komt Björn persoonlijk bij u langs om te achterhalen wat uw wens is. Hij vraagt ook naar uw woonsituatie, zodat er samen met u besloten kan worden of uw wensen wel praktisch en veilig zijn.

Nadat de wensen en eisen duidelijk zijn, gaat Björn met zijn team aan de slag met het opzetten van een duidelijke planning. Samen met u stellen ze een einddatum vast. Die kan bijvoorbeeld aansluiten op een bijzondere datum zoals een verjaardag of feestdag. Van Hout zorgt ervoor dat u een duidelijke projectplanning krijgt en dat alles volgens planning wordt uitgevoerd. Zo kunt u precies zien wanneer een onderdeel van uw nieuwe tuin aangepakt wordt. Van hout vindt duidelijkheid en transparantie namelijk erg belangrijk. Met het team van Björn weet u dus zeker dat u niet tegen onaangename verrassingen aanloopt.

Tuinontwerp

Bij van Hout kunt u ook een nieuwe tuin laten ontwerpen. Björn gaat vol passie aan de gang met uw tuinontwerp en wil er graag voor zorgen dat u met trots naar uw tuin kijkt. Ook het ontwerpen van een tuin begint met een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kunt u uw wensen aangeven en krijgt u direct advies over de mogelijkheden van uw tuin. Om alles zo goed mogelijk bij te houden, vult u tijdens het gesprek samen een inventarisatieformulier in. Dit helpt Hovenier Van Hout bij het realiseren van uw droomtuin.

Na dit intakegesprek gaat het team voor u aan de slag. Tijdens dit proces streven ze ernaar uw tuin maximaal te benutten. Het doel is om elke ruimte zo goed mogelijk naar voren te laten komen, zodat elk hoekje de juiste sfeer ademt en u een tuin krijgt waar u trots op bent. Wanneer het eerste tuinontwerp af is, leggen we deze volgens planning bij u aan. Van Hout geeft u de tijd om er goed over na te denken. U krijgt sowieso altijd een 3D-visualisatie van uw toekomstige tuin voordat u uw goedkeuring geeft. Bent u benieuwd naar eerdere tuinontwerpen? Bekijk dan hier een Mediterrane tuin in Rosmalen.

Tuinrenovatie en werkzaamheden

Het renoveren van uw tuin is iets anders dan tuinaanleg. Bij tuinrenovatie gaat Van Hout aan de slag met het verbouwen van uw tuin, maar worden een aantal elementen behouden. Heeft u thuis bijvoorbeeld nog een mooie overkapping staan? Dan laten we die met rust. Onder de werkzaamheden van de renovatie vallen: het verbouwen van de tuin, de tuin opnieuw aanleggen met hergebruik van aanwezige materialen, vernieuwen van straatwerk, het vervangen van beplanting of het vernieuwen van houtwerk. Ook met tuinrenovatie kan Hovenier Van Hout een hoop voor u betekenen. Verder kan het team van Björn van Hout ook een hoop losse werkzaamheden voor uw tuin verrichten. Denk hierbij aan:

  • Kunstgras
  • Bestrating
  • Houtwerk
  • Beregening & Beplanting
  • Verlichting
  • Aanleggen van graszoden

Hovenier in regio Den Bosch en Rosmalen

Van Hout is de hovenier voor tuinaanleg, tuinontwerp, tuinrenovatie en andere werkzaamheden in uw tuin. Het hoveniersbedrijf van Björn van Hout is gelegen in Rosmalen en vanaf hier actief in de gehele regio van Den Bosch. Bent u opzoek naar een hovenier uit de omgeving die met passie aan de slag gaat met uw tuin? Dan bent u bij Hovenier Van Hout aan het juiste adres. Kom in contact en bespreek de mogelijkheden!

 

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl