gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

Heli Heftruck: prijs en kwaliteit

Heli Heftruck Nederland B.V. is de importeur van Heli Heftrucks in Nederland. Heli is al 25 jaar de grootste Chinese heftruck fabrikant en behoort wereldwijd tot de tien grootste fabrikanten. Heli Heftrucks Nederland heeft een groot dealernetwerk waardoor u in uw regio terecht kunt voor o.a.:

Mocht u voor Heli kiezen? Dan kiest u voor zekerheid op drie fronten: een onderbouwd advies, een goede keuze en de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een nieuwe Heli Heftruck kopen?

Via een dealernetwerk organiseert Heli Heftrucks Nederland B.V. als importeur de verkoop van intern transportmiddelen zoals heftrucks en magazijntrucks in Nederland. Overweegt u de aanschaf van interne transportmiddelen voor uw organisatie? Kijk dan welke dealer bij u in de buurt zit.

Een unieke combinatie van prijs, kwaliteit en service

Heli Heftrucks blinkt uit door de unieke combinatie van hoogwaardige kwaliteit en een concurrerende prijsstelling. Investeren in een kwalitatief hoogwaardige, betaalbare heftruck is stap één. Een gedegen onderhoudscontract maakt dat u verzekerd bent van een lange levensduur en lage exploitatiekosten.

Liever een Heli heftruck huren?

Heeft u al eens nagedacht over het huren van een heftruck? Weinig impact op uw liquiditeit en flexibel in het op of afschalen van uw intern transport. Denk hierbij aan seizoensinvloeden en piekmomenten. Door de grote voorraad en het landelijke dealernetwerk altijd en overal snel inzetbaar.

Service gegarandeerd

Mocht u een heftruck, palletwagen, stapelaar of reachtruck huren van Heli Heftrucks Nederland. Dan profiteert u van het heftruck service en onderhoud netwerk en de beschikbaarheid van onderdelen via dealernetwerk.

Leasen van een heftruck

Naast het huren van een heftruck is het ook mogelijk om een heftruck te leasen. De meeste dealers hebben al een partner in de hand genomen. Ontbreekt deze samenwerking? Dan ondersteunt Heli Heftrucks uw lease aanvraag.

Service & onderhoud

Vanuit preventief oogpunt is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. Naast preventief en correctief onderhoud gedurende de contractperiode bent u ook verzekerd van jaarlijkse verplichte keuringen.

Betrouwbaarheid, functionaliteit, degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid vormen de pijlers onder de diverse modellen en uitvoeringen van Heli Heftrucks.

bron: Heli Heftrucks Nederland

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl