gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

Goesten & Goesten – Horecameubilair en Totaalprojecten

Goesten & Goesten is dé leverancier voor de Benelux als het gaat om meubilair voor hotels, restaurants en cafés. Vanuit de showrooms in Ammerzoden (Nederland) en Mortsel (België) biedt zij zowel gebruikte als nieuwe meubels voor uw horeca-onderneming, kantine, school, verenigingsgebouw of zorginstelling. Wanneer u op bezoek komt in één van de twee showrooms met ongeveer 10.000m² aan horecaplezier,  staan er professionals voor u klaar om u te adviseren over de collectie en mogelijkheden. In de brede collectie is er voor elk project wel iets te vinden: nieuw meubilair, maar vooral ook gebruikte vintage meubels. In Ammerzoden vindt u namelijk het grootste vintage horeca- en meubelassortiment van Nederland. Daarnaast kunt u een deel van het meubilair ook via de webshop bekijken.

Interieur voor café en restaurant

Passie voor de horeca ligt aan de basis van Goesten & Goesten. De voornaamste focus ligt daarom op horeca meubilair. Door de jarenlange ervaring in de horecawereld weten ze hier als geen ander wat belangrijk is voor het realiseren van de ultieme beleving voor gasten van een café of restaurant. Het interieur bepaalt immers mede de sfeer in uw restaurant en is daarmee van grote invloed op de totale ervaring van uw gasten. De inrichting en aankleding kan een horeca-onderneming maken of breken.

Bij Goesten & Goesten kunt u terecht voor het gehele interieur van uw horeca-onderneming. Er is een breed assortiment aan zowel binnen- als buitenmeubilair. Hierdoor is er altijd een passende oplossing voor uw ruimte. Wilt u helemaal geholpen worden met uw inrichting? Ook dat kan! Met de jarenlange ervaring van gedreven interieurspecialisten resulteert dit in geweldige resultaten.

Kantoor en kantine meubels

De laatste jaren wordt er steeds meer waarde gehecht aan een kantoor met een fijne en sfeervolle omgeving. Werknemers presteren namelijk beter in een prettige omgeving en de werkgever kan zich op deze manier onderscheiden van andere werkgevers. Ook voor meubilair voor uw bedrijfsrestaurant of kantine en zelfs uw kantoorruimte kunt u bij Goesten & Goesten terecht. Neem een kijkje tussen al het kantoormeubilair uit de collectie, zoals: sta- of zitbureau’s, prullenbakken, ladeblokken of comfortabele bureaustoelen.

Interieur voor de zorg

Naast horeca- en kantoormeubels heeft Goesten & Goesten ook een breed assortiment aan meubilair voor zorginstellingen. Bij de inrichting in de zorg gaat het maar om één ding: de patiënt moet zich thuis voelen, ongeacht de periode van verblijf. Een fijne omgeving heeft een positief effect op het welzijn van de bewoners, zo is de overtuiging van Goesten & Goesten. Een huiselijk interieur is wat bewoners nodig hebben. Bij Goesten & Goesten zijn ze op de hoogte van al deze aandachtspunten, er zijn al veel zorginstellingen geholpen bij het uitzoeken van een passend interieur. In de collectie vindt u praktische stoelen en tafels terug, maar ook fijne banken waarin bewoners en bezoekers kunnen ontspannen. Het is ook mogelijk om meubels in te ruilen. Handig als uw zorginstelling een overschot aan meubilair heeft of dit een allegaartje is, financieel voordelig bovendien.

Totaalprojecten, interieuradvies op maat

Goesten & Goesten doet overigens nog veel meer dan het aanbieden van horeca meubilair. Bij de showrooms in Ammerzoden en Mortsel kunt u namelijk ook terecht voor passend interieuradvies op maat. Er zijn al horecagelegenheden door de gehele Benelux voorzien van advies met bijpassende inrichting. Zo is laatst La nostra Gigi in Amsterdam omgetoverd tot een charmant en kleurrijk restaurant in Italiaanse jaren ’70 stijl. Restaurant Bavet in Brussel doet daarentegen meer denken aan een Amerikaanse diner uit de jaren ’50. En CouCou werd het Frans-Mediterraanse pareltje van Vught, eveneens kleurrijk met heerlijke zachte stoelen en passende decoraties.

Bekijk hier enkele eerder geslaagde interieurprojecten

Kom langs in de showrooms

Wilt u het hele assortiment bekijken? Ga dan langs bij één van de showrooms in Ammerzoden of Mortsel. Hier kunt u kiezen uit nieuw en gebruikt meubilair, ook via de webshop kunt u een gedeelte van het assortiment bekijken. Kom in contact en plan een afspraak!

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl