gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

MKB-010: Administratiekantoor in Bleiswijk en Zoetermeer

Op zoek naar een administratiekantoor in Bleiswijk of Zoetermeer? MKB-010 is een allround administratiekantoor. Hoewel het kantoor gevestigd is in Bleiswijk zijn de boekhouders van MKB-010 ook actief in Lansingerland, Pijnacker en Zoetermeer. Bij MKB-010 kunt u terecht voor het uitbesteden van heel uw boekhouding. De boekhouders van dit administratiekantoor uit Bleiswijk zijn uitermate geschikt voor het inboeken van uw facturen, het doen van uw belastingaangiften en het opstellen van uw jaarrekening.

Administratiekantoor MKB-010 ontzorgt enthousiaste ondernemers

MKB-010 begrijpt dat geen enkele onderneming hetzelfde is, daarom stemmen zij hun werkzaamheden zoveel mogelijk af op de wensen van de klant. De verschillende pakketten zijn allemaal speciaal toegespitst op verschillende typen ondernemingen. Elk pakket heeft een vaste maandprijs waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. De man achter MKB-010 is Leo van den Ban. Hij is sinds 2005 werkzaam als boekhouder en heeft de laatste 10 jaar ervaring opgedaan als hoofd administratie. Sinds 2021 volgt hij met MKB-010 zijn passie, namelijk het ondersteunen en adviseren van enthousiaste ondernemers.

Complete boekhouding voor zzp’ers

Als zzp’er bent u bij MKB-010 aan het juiste adres. De boekhouders uit Bleiswijk zijn namelijk gespecialiseerd in het verzorgen van alle administratieve werkzaamheden voor zzp’ers. Voor een vast maandbedrag nemen zij al uw administratie en belastingzaken van uw onderneming over. Zij boeken facturen in en stellen de aangiftes omzet- en inkomstenbelasting voor u op. Een keer per jaar vindt er een voortgangsgesprek plaats tussen boekhouder en ondernemer. In dit gesprek wordt er meegekeken naar uw financiële uitdagingen en doelstellingen. Aan het eind van dit gesprek krijgt u een passend advies voor de administratie en belastingen van uw onderneming. Dit administrateurs uit Bleiswijk hebben veel ervaring in verschillende branches. Van bouw en zorg tot dienstverlening, MKB-010 weet precies wat er administratief per branche verwacht wordt.

Boekhouder voor het MKB

Ook kleinere MKB-bedrijven kunnen terecht in Bleiswijk. Voor een vast maandbedrag wordt uw onderneming compleet ontzorgd van alle administratieve en belastingzaken. Daarnaast krijgt u twee keer per jaar een voortgangsgesprek. In dit gesprek kijken de boekhouders van MKB-010 naar uw financiële uitdagingen en doelstellingen. Na dit gesprek krijgt u passend advies. Als leidraad voor het advies wordt er een eigen ontwikkelde financiële rapportage gebruikt. Deze rapportage  geeft ook inzicht in specifieke kostensoorten. Iets wat in de standaard rapportages nauwelijks naar voren komt.

De aanpak van administratiekantoor MKB-010 uit Bleiswijk

MKB-010 levert financieel maatwerk voor zzp’ers en het MKB. Dit betekent dat de boekhouders hun werkzaamheden zoveel mogelijk aanpassen naar de wens van de ondernemer. Verder streven de boekhouders ernaar om naast de ondernemer te staan. In welke situatie uw onderneming zich ook mocht bevinden, voor financieel advies bent u bij hier altijd aan het juiste adres. MKB-010, uw administratiekantoor in Bleiswijk en Zoetermeer.

 

 

 

 

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl