gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

Van Hal Safety

Van Hal Safety

Voor uw veiligheid 24/7 te bereiken

Van Hal Safety gelooft dat veiligheid naar een hoger plan getild moet worden. Dit geldt zowel voor de brandveiligheid als voor de veiligheid op de werkvloer.

Wat onderscheidt ons?

Van Hal Safety staat voor uw veiligheid. Veiligheid is er voor iedereen. Wilt u een veiligheidswacht, handhaving of een brandwacht inhuren?  Dan bent u bij Van Hal Safety aan het juiste adres. Wij willen er – samen met u – voor zorgen dat zowel de brandveiligheid als de veiligheid op de werkvloer sterk verbetert. Hierin hebben wij onze manier van werken. Met als middelpunt veiligheid voor iedereen.

Waarom kies je voor van Hal Safety?

Bij Van Hal Safety staat veiligheid voorop. In elke branche is veiligheid iets wat essentieel is. Dit is een visie die wij als Van Hal Safety willen uitstralen.

Wat zijn onze diensten?

Van Hal Safety levert snel en vakkundige rijksgediplomeerde brandwachten. Onze brandwachten en veiligheidskundigen zorgen voor brandveiligheidstoezicht, nemen preventieve maatregelen, sturen betrokkenen aan en ondersteunen uw BHV organisatie. Bijvoorbeeld bij heet werkzaamheden, bij evenementen, uitval of storing van BMI of sprinklerinstallatie.

Brandwacht inhuren? Dat kan bij Van Hal Safety!

Voldoet uw locatie niet aan gestelde veiligheidseisen of moeten er werkzaamheden voor uw bedrijf uitgevoerd worden in een risicovolle omgeving? Bij ons kunt u uw brandwacht inhuren. Wilt u meer informatie over brandwachten inhuren? Neem dan gerust contact met ons op.

Veiligheidskundige inhuren

Veiligheidskunde is te onderscheiden in twee verschillende vormen namelijk arbeidsveiligheid en procesveiligheid. Arbeidsveiligheid betreft de relatief simpelere ongevallen. Procesveiligheid betreft de wat complexere materie binnen de veiligheidskunde. Wilt u een veiligheidskundige inhuren? Bezoek onze website of vraag een van onze deskundigen om advies.

Benieuwd geraakt? Samen met u zorgen wij dat uw veiligheid naar een hoger plan getild wordt. Bezoek vanhalsafety.nl voor meer informatie of neem contact op met een van onze veiligheidsdeskundigen.

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl