gtag('config', 'UA-50963962-3');
Nieuwsbericht

Chronisch ZorgNet Award 2021

Met trots mogen wij, praktijk Fysiotherapie Zeeland, zeggen dat Sophie het Chronisch ZorgNet Award 2021 heeft gewonnen! Wat een feest! 🎉

Sofie Delemare - Praktijk Fysiotherapie Zeeland
Sophie Delemare – bron Praktijk Fysiotherapie Zeeland

 

Sophie is aangesloten bij het Chronisch Zorgnet waarvoor zij zich enorm inzet. Het allerbelangrijkste is natuurlijk voor de patiënten. De patiënten die revalideren na Corona, patiënten met chronische longziekten zoals COPD en patiënten met etalagebenen. Niet alleen is zij een fantastische therapeut voor deze patiëntengroep. Ook zet zij zich in voor de organisatie, waarbij zij gaat voor kwaliteit. Kwaliteit behouden en verbeteren rondom de zorg van patiënten met niet-aangeboren chronische ziekten.
bron: Praktijk Fysiotherapie Zeeland

Meer over: Fysiotherapie in Zeeland
Fysiotherapie is bedoeld voor mensen van alle leeftijden met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Binnen onze praktijk hebben we veel specialisaties in huis. Onze fysio’s zijn professionals waar je op kunt vertrouwen. Betrokken, zorgvuldig en gedreven om jouw klacht goed en snel te verhelpen. Je krijgt een behandeling die past bij je klacht én bij jou. Want jouw wensen en verwachtingen zijn net zo belangrijk als onze kennis en ervaring.

 

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl