gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

Selectclean 

Select Clean beeldmerk

 

Blije mensen doen het beter. U ook?

Selectclean is specialist in schoonmaak, glasbewassing en specialistische reiniging in de regio Uden, Veghel en Wijchen. De klant en de relatie met de klant staat centraal: het draait het allemaal om mensen. Om dit te versterken biedt Selectclean hospitality trainingen aan om medewerkers én klanten blijer te maken. Want blijere mensen doen het beter is het motto!

Voor wie staat Selectclean klaar?

Selectclean richt zich voornamelijk op bepaalde bedrijven en organisaties, namelijk:

  • Bedrijfspanden
  • Kantoren
  • Zorginstellingen
  • Scholen
  • Dorpshuizen
  • VVE’S

In samenwerking met deze organisaties vindt Selectclean het belangrijk dat goed werk wordt geleverd. Uw bedrijf is namelijk uw visitekaartje en hier willen zij aan bijdragen, daar komen wij iedere dag graag ons bed voor uit!

Waarom schoonmaak en glasbewassing uitbesteden?

Een schoon pand draagt bij aan een prettige leef- en werkomgeving. Ook bevordert een schone werkomgeving de prestaties van uw medewerkers. Als u dat weet, hoeven wij u niet te vragen hoe belangrijk het is om hiervoor de juiste partij in de arm te nemen. Of het nu gaat om kleine kantoorpanden schoonmaken, of groot, industrieel pand, Selectclean biedt u een kwalitatief hoogwaardig en efficiënte oplossing. Ook voor contactpersonen van VVE’s staan wij klaar. Selectclean denkt met u mee, zodat de entree netjes is, de ramen gewassen en de gevel schoon. De werkzaamheden worden afgestemd op uw wensen. De bewoners zullen u dankbaar zijn!

Open en duidelijke communicatie

Select Clean hecht waarde aan open en duidelijk communiceren naar de klant toe. Hierin is er een hospatilitytraining gestart om onze medewerkers hierin mee te nemen. De werkwijze is dat er geen opdracht wordt uitbesteed. Hierbij vinden ze het belangrijk om alles binnenshuis houden. Door deze werkwijze kunnen ze resultaatgericht werken en all-in service leveren.

Regelmatig uw kantoorpanden of appartementencomplex laten schoonmaken of reinigen? Neem contact op met Select Clean.

Bron: Select Clean

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl