gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

Specialiste in Hair extensions

Salon-D werkt met de hair weaves van de beste kwaliteitDaarbij kiest ze voor natuurlijke, niet-schadelijke en onzichtbare haarverlengingen. Kortom, weaves die niet van echt haar te onderscheiden zijn. De natuurlijke uitstraling van deze verlengingen worden gegarandeerd door de kleurtinten en de manier waarop de verlengingen in het haar bevestigd worden. Als specialiste in hair extensions geeft Salon-D gericht advies.

Hair Weaves

Droom jij van prachtig lang en volumineus haar? Hair weaves , de ideale en duurzame oplossing. Salon-D werkt met Hair weaves, dit zijn haarverlengingen van écht haar. Deze verlengingen worden geplaatst in banen en lopen van oor tot oor.

Werkwijze

Allereerst bepalen we van de gewenste lengte en het volume. Aan de hand van deze wensen wordt het aantal banen berekend. Vervolgens worden microrings in het haar geplaatst. Aan deze microrings worden de banen van de extensions bevestigd. We maken geen gebruik van hitte, lijm of andere chemische middelen. Middels een naaitechniek worden de extensions aan de microrings bevestigd. Deze techniek is niet schadelijk voor het eigen haar. De verlengingen blijven, afhankelijk van de snelheid waarmee het eigen haar groeit, zes tot acht weken goed zitten en moeten dan opnieuw omhoog geplaatst worden.

Wil je meer weten over hair extensions? Kijk dan op salon-d.nl

Veel gestelde vragen zijn:

Hoe verzorg ik mijn hair extensions?
Hoe was je hair extensions?
Do’s en dont’s van hair extensions

bron: Salon-D.nl

 

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl