gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

Logo Promeetec

Promeetec: Experts in zorgadministratie

Promeetec is specialist op het gebied van zorgadministratie. Ze zijn er voor zowel de zorgaanbieders als de zorgverzekeraars, met advies en ondersteuning rondom zorgadministratie, zorgdeclaraties en informatiestromen in de zorg. Promeetec ontwikkelt eigen declaratiesoftware maar biedt ook declaratieservices met andere systemen.

Promeetec expert in zorgadministratie

Zorgadministratie processen optimaliseren

Zorgaanbieders krijgen er allemaal mee te maken: zorgadministratie en declaraties. Een tijdrovende klus, die bovendien erg secuur moet worden uitgevoerd. Hierdoor houdt u minder tijd over voor het leveren van goede zorg. Promeetec kijkt naar uw huidige administratieve processen en naar uw wensen als zorgverlener. Samen met nieuwe wetgeving, nieuwe eisen en nieuwe systemen vertaalt Promeetec dit naar een persoonlijke aanpak. Hierbij bieden zij verschillende disciplines, alles in eigen huis: advies, software, opleidingen en administratieve dienstverlening. Zo is de aanpak voor iedere zorgverlener anders en uniek. Van totale ontzorging in de administratie tot het ondersteunen van uw eigen personeel met software en trainingen. Zo beschikt u altijd over de juiste capaciteit met deze declaratieservices.

Declaratieverwerking op afstand

Promeetec kan u ook voorzien van een zorgadministratie medewerker op afstand indien u werkt met een eigen declaratiesysteem. Heeft u zelf (tijdelijk) geen tijd om de declaraties te verwerken of is er sprake van ziekte of verlof onder uw medewerkers? Dan kan een medewerker op afstand u helpen! Een medewerker op afstand heeft als voordelen:

  • Snelle en correcte afhandeling van uw declaraties
  • Geen achterstanden in declaraties
  • Eén vast contactpersoon
  • Tijdelijk of structureel
  • Continuïteit bij ziekte of (zwangerschaps)verlof

Heeft geen eigen systeem? Geen probleem. U kunt ook de bestanden opsturen via een beveiligd portaal. Een gecertificeerde medewerker controleert, verwerkt en koppelt vervolgens de declaraties terug.

Informatiebeveiliging in de zorg

Zorginstellingen zijn grootverwerkers van privacygevoelige gegevens. Te vaak is men niet op de hoogte van wet- en regelgeving hierover. Informatiebeveiliging in de zorg en privacy van patiënten is vaak geen prioriteit van zorgverleners. Begrijpelijk ook, u wilt de beste zorg leveren aan uw patiënt. Daarom biedt Promeetec advies. Met speciaal hiervoor opgeleide consultants wordt de situatie in kaart gebracht en aandachtspunten getackeld. Van ondersteuning in een verbetertraject tot het overnemen van het project op interim basis.

Interesse in de diensten van Promeetec?

Interesse in advies of ondersteuning rondom zorgadministratie, declaraties of informatiestromen in de zorg? Promeetec denkt graag met u mee. Neem contact op met Promeetec voor de mogelijkheden.

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl