gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

Maarten van de Sande

Maarten van de Sande is gespecialiseerd in het vinden van de juiste kandidaat voor uw vacature als headhunter en recruiter. De afgelopen 15 jaar heeft hij honderden matches tussen werkgever en werknemer gerealiseerd. Vertrouwen, betrokkenheid en integriteit spelen een belangrijke rol in zijn werkwijze.

Werving & Selectie

Als bedrijf zijnde is het niet altijd eenvoudig om de juiste kandidaat te vinden, helemaal in deze tijd. Daarnaast is het een tijdrovende klus die veel bedrijven liever uitbesteden. Maarten van de Sande neemt dit graag uit handen. Hij zorgt ervoor dat het werving & selectie proces van begin tot eind wordt geregeld, waarbij het vinden van de juiste kandidaat centraal staat.

Interim Management

Tijdelijke capaciteitsproblemen, langdurige ziektes en zwangerschapsverlof zijn allemaal redenen voor tijdelijke functies. Functies die op korte termijn ingevuld moeten worden met interim management. Ook hier kan Maarten van de Sande je bij helpen. Van een functieprofiel opstellen tot risicomanagement; het hele proces wordt doorlopen om jouw bedrijf zo snel mogelijk op volle kracht te laten draaien.

Assessments

Tegenwoordig worden er steeds vaker assessments ingezet om inzicht te krijgen in het karakter van je werknemers. Deze assessments kun je ook inzetten om een beter beeld te vormen van het karakter van je team. Ook Maarten van de Sande biedt deze zogenoemde ‘karakterassesements’ aan. Er zijn tevens mogelijkheden om onder begeleiding van een assessmentpsycholoog een onderzoek uit te laten voeren naar persoonlijkheid, drijfveren en het cognitief vermogen van je werknemers.

Wilt je weten wat Maarten van De Sande voor je kan betekenen? Bezoek zijn website of neem contact op.

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl