gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

Indubatt

Indubatt is uw schakel in capaciteit. Bij Indubatt kunt u terecht voor het huren van een heftruck accu of tractie accu, zowel voor de korte als lange termijn. Als sinds 2009 is Indubatt actief op het gebied van verhuur van nieuwe en gebruikte tractiebatterijen en batterijladers.

Toepassingen tractieaccu’s

Een tractie accu is een hele grote batterij die in een elektrisch aangedreven machine gaat. Denk hierbij aan heftrucks, zijladers, reachtrucks, hoogwerkers maar ook schrobmachines of catering-karretjes. Indubatt heeft diverse tractieaccu’s direct op voorraad van verschillende merken, zoals FIAMM Motive Power, Enersys, Jungheinrich, Hawker, GNB, Toyota, Still, Linde en nog veel meer. U kunt bij Indubatt terecht voor een nieuwe of gebruikte tractiebatterij, voor zowel verhuur als verkoop.

Voordelen huren tractieaccu

Batterij verhuur heeft een aantal grote voordelen:

  • Geen hoge aanschafkosten
  • Vooraf inzicht in de kosten
  • Uw liquiditeit wordt niet belast
  • Altijd de juiste capaciteit

Voordelen kopen tractieaccu

Koopt u liever een tractie accu? Het kopen van een tractie accu heeft onder andere de volgende voordelen:

  • Goede investering in uw eigen heftruck
  • Over een aantal jaar toe aan een nieuwe? Dan is de huidige batterij nog steeds geld waard
  • U kunt deze accu gewoon inruilen tegen de huidige waarde

Onderhoud tractiebatterij bij Indubatt

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw tractie accu. De onderhoudswerkzaamheden zijn afhankelijk van de intensiteit van de inzet van de machine. Wordt een heftruck slechts twee maal per dag gebruikt om pallets naar binnen en buiten te rijden, dan is er vele malen minder onderhoud nodig dan wanneer een heftruck een volle werkdag wordt ingezet. Er zijn verschillende onderhoudswerkzaamheden van belang, die dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks dienen te worden uitgevoerd. Heeft u niet de juiste kennis in huis? Dan staat het team van experts voor u klaar om te ondersteunen, te adviseren of taken over te nemen. Zo bent u verzekerd van een optimale tractie accu voor uw machine.

Interesse in de diensten van Indubatt? Bekijk de website https://www.indubatt.nl/

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl