gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen

Cas van den Bersselaar streefde na de hoveniersopleiding en de opleiding tuin- en landschapsmanagement zijn droom na en begon zijn eigen hoveniersbedrijf. Als hovenier in Rosmalen heeft hij jaren ervaring en passie om van elke tuin een droomtuin te maken. Samen met zijn professionele en ervaren hoveniers staat Bersselaar Groen voor je klaar.

Tuinaanleg van A tot Z

Een droomtuin aanleggen is een combinatie van creativiteit, hard werken en puur vakmanschap. De bevlogen hoveniers van Bersselaar Groen maken met volle passie jouw tuinaanleg tot een ware beleving. Of het nu gaat om een grote of kleine tuin, Bersselaar maakt jullie droomtuin tot in detail in orde. De wensen worden eerst doorgesproken en daaruit volgt een persoonlijk en professioneel advies. Een hovenier kijkt namelijk verder dan het plaatje wat jullie voor ogen hebben. Een tuin die niet alleen prachtig is, maar ook onderhoudsvriendelijk en praktisch.

Tuinonderhoud door ervaren hoveniers

Een mooie tuin (laten) aanleggen is één, maar het mooi houden is een kunst. Alles wat leeft, heeft aandacht nodig. Een tuin is constant in beweging; alles groeit en bloeit en daarom het belangrijk dat je tuin goed onderhouden wordt. Bersselaar Groen neemt graag alle zorgen uit handen en onderhoud jouw tuin met vakbekwame hoveniers. De hoveniers geven gedegen snoeiadvies, vakkundig bemestingadvies en leveren vier seizoenen tuinonderhoud.

Tuinontwerp van jouw droomtuin

Droom jij al jaren van de perfecte tuin? Bersselaar Groen maakt deze droom werkelijkheid met tuinontwerp. Heb je al precies voor ogen hoe het moet worden of komen jullie er zelf niet uit? Bersselaar maakt een praktisch tuinontwerp dat bij jullie past. Hierbij geven ze advies rondom geschikte materialen, een praktische indeling een beplantingsadvies.

Tuinrenovatie

Een compleet nieuwe tuin heeft natuurlijk een kostenplaatje. Beschik je nu niet over de middelen voor een geheel nieuwe tuin? Dan kan een tuinrenovatie de oplossing zijn! Soms is een kleine renovatie-ingreep al voldoende om een droomtuin te creëeren, zonder dat de hele tuin op de schop hoeft. Door hergebruik van materialen is dit ook nog eens een duurzame oplossing. Bersselaar bekijkt jouw huidige tuin en komt met een professioneel plan om deze weer als nieuw te laten stralen.

Hoveniersbedrijf in regio Den Bosch

Ben jij op zoek naar een hovenier in Den Bosch of Rosmalen? Gaan jullie binnenkort eindeloos genieten van jullie eigen droomtuin? Neem contact op met hoveniersbedrijf Bersselaar Groen voor de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

hoveniersbedrijf in rosmalen en den bosch

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl