gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

Heftruck Service Gemert BV

Heftruck Service Gemert is opgericht door Han Iven in 2oo1. Hier kunt u terecht voor snelle en deskundige service, heftruck reparaties, heftruck verhuur, keuringen, heftruck verkoop, heftruck onderhoud en lease van verschillende onderdelen en materieel. Het gedreven en enthousiaste personeel zoekt samen met u de perfecte heftruck voor u uit.

De oplossing die bij u past

Heftruck Service Gemert creëert altijd de oplossing die bij u past. Uw werkzaamheden gaan ook door, dus handelen onze medewerkers accuraat en snel. Mocht er onverhoopt meer tijd in gaan zitten, dan kan er snel vervangend vervoer worden geregeld. We vinden het belangrijk om mee te denken en vanuit hier een oplossing te zoeken.

Wat kunnen wij bieden?

U terecht voor reparatie, onderhoud, veiligheidskeuringen, heftruckonderdelen, verkoop, verhuur en lease. Hieronder een kleine toelichting op de eerder genoemde punten.

Reparatie & Onderhoud

Door jarenlange expertise binnen de storingen kan Heftruck Gemert efficiënt werken en de kosten tot het minimum beperken.

Veiligheidskeurigen

Veilig werken is een belangrijk onderdeel. We zijn een gecertificeerd VA-keur bedrijf. Dit is de hoogst mogelijke veiligheidsgarantie.

Heftruck onderdelen

Bij Heftruck Gemert kunt u terecht voor onderdelen, tractiebatterijen, laders, voorzetapparatuur en banden. Hierbij adviseren onze specialisten de klant om uiteindelijk de juiste oplossing te kunnen aanbieden.

Verkoop, verhuur en lease

Heeft u behoefte aan snel en deskundig advies? Dan bent u bij Heftruck Service Gemert aan het juiste adres.  U kunt hier ook terecht voor voor heftruck reparaties, heftruck onderhoud, keuringen, verkoop, heftruck verhuur en lease van verschillende onderdelen en materieel.

Waarom zou u kiezen voor Heftruck Service Gemert?

Service

We hechten waarde aan innovativiteit en service. Bij ons staat de klant centraal. Heeft u een vraag of opmerking? Ons ervaren en deskundig personeel helpt u graag verder.

Tarieven

We vinden het belangrijk om een goede prijs te bieden. Hierbij werken wij met concurrerende tarieven tegen de hoogste kwaliteit.

Snelheid

We werken altijd betrouwbaar, accuraat en snel. Bij onze telefoonservice kunt u terecht voor snelle en deskundig advies van een onze specialisten. Uw 24/7 bereikbaarheid en persoonlijke aandacht is onze prioriteit.

Kwaliteit

Kwaliteit is een belangrijk onderdeel. Hierbij vinden we het belangrijk om garant te staan voor de hoogste kwaliteitsgarantie en betrouwbaarheid.

 

Bron: Heftruck Service Gemert

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl