gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

FYSIOPARK

Fysiotherapiepraktijk FYSIOPARK is een echte Udense praktijk, nabij ons mooie sportpark in Uden.FYSIOPARK UDEN logo

Bij deze fysiotherapiepraktijk in Uden kun je terecht verschillende therapievormen zoals:

  • algemene fysiotherapie
  • manuele therapie
  • sportfysiotherapie
  • kinderfysiotherapie
  • geriatrie fysiotherapie (ouderen)
  • oedeemtherapie
  • psychosomatische fysiotherapie
  • echografie
  • shockwave therapie.
  • fysiotherapie voor kankerpatiënten

Expertisecentrum in Uden

FYSIOPARK is een waar expertisecentrum met goed opgeleide mensen. Dit centrum heeft een goede naam opgebouwd door kennis, vaardigheden en ervaring. Ze werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Je bent er altijd in vertrouwde handen.

Gemoedelijk en professioneel

In een gemoedelijke en professionele sfeer krijg je een persoonlijke behandeling die aansluit bij jouw wensen. De huidige wetenschappelijke inzichten, de ervaring van de therapeut en jouw wensen vormen samen de basis van jouw behandeling.

Naast fysiotherapie kun je bij ons ook sporten en je leefstijl verbeteren door leefstijlcoaching. Onder het motto van ‘voorkomen is beter dan genezen’ bieden wij de vakkundige begeleiding, zodat je jouw gezondheid op peil houdt en aan je vitaliteit kunt werken.

Wat houdt leefstijlcoaching in bij FYSIOPARK?
In individuele sessies werken we aan de beste versie van jezelf. In gezamenlijke gesprekken waarin ruimte is voor jouw ideeën, meningen en blik op de wereld kom je tot een heldere kijk op je eigen situatie. Vanuit dat nieuwe inzicht gaan we op zoek naar de oplossing die het beste bij je past. Vervolgens steunen we je bij het aanleren van dat nieuwe gedrag en blijven we zoeken naar verbeteringen. Altijd in kleine stapjes, met doelen die realistisch zijn. Wil je meer weten over leefstijlcoaching?

Medisch sporten

Ben je klaar bij de fysiotherapeut, maar durf je nog niet zelfstandig te gaan sporten? Bijvoorbeeld omdat je een medische aandoening hebt waarbij een fitness instructeur je niet optimaal kan begeleiden of omdat je niet goed weet wat je wel en niet kan? Dan is Medisch Sporten iets voor jou.

EGym abbonnement
Met een Egym sportabonnement kun je bij FYSIOPARK komen sporten op het moment dat jou past. Onze fysiotherapeuten zijn in de buurt om jou met raad en daad bij te staan. Je traint zelfstandig, maar je hebt altijd een fysiotherapeut ter beschikking om je te helpen. Of je nu een vraag hebt of je wanneer je ergens een pijntje op voelt komen. Er is altijd begeleiding, we leggen nieuwe oefeningen uit of onderzoeken je en helpen je zo weer op weg.

FYSIOPARK staat voor je klaar.

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl