gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

Fotograaf Sharon Willems in Zeeland

Fotograaf Sharon Willems logo

Fotograaf Sharon Willems bevindt zich in het kleine dorpje Zeeland, in Brabant.

Ik ben Sharon, eigenaresse en oprichter van het bedrijf. Ik ben een zelfstandige fotograaf en fotografeer dagelijks. Iedere dag is anders!

Inmiddels ben ik alweer 11 jaar werkzaam als fotograaf. Ik heb in deze jaren veel verschillende mensen mogen fotograferen en ik mocht op de meest bijzondere plekken komen. Dat maakt het beroep zo afwisselend!

Baby’s, volwassenen, bruidsparen, kersverse ouders, dieren… maar ook producten van groot tot klein, actiefoto’s bij bedrijven en zakelijke portretfoto’s voor sociale media.


Eigen ruime Fotostudio

Sinds een aantal jaar beschik ik over een ruime, verwarmde fotostudio. Hier heb ik alle benodigdheden voor zowel zakelijke als particuliere fotoshoots.
Ideaal, want hier ben je niet weersafhankelijk. Ook kan ik in de fotostudio werken met zowel een zwarte, grijze als een witte achtergrond. Een zwarte achtergrond oogt chique en strak, terwijl een witte achtergrond frisheid aan de foto geeft.
Door te werken met de juiste apparatuur kan ik het licht precies zo maken als ik het hebben wil.

 

Kwaaijongens

Deze studio is gevestigd in het Kenniscentrum van Kwaaijongens. Wij zijn een groep specialisten en werken samen aan WordPress websites en webshops. Van de bakker om de hoek tot grote internationals.
Dit werkt heel fijn. Iedereen doet waar hij of zij goed in is, we hebben korte lijntjes en samen zijn we heel sterk.

 

Fotoshoots op locatie

Naast de fotostudio fotografeer ik ook geregeld op locatie. Een groot deel van mijn klanten komt uit Brabant en omgeving. Dus ik ben vaak te vinden op de Bedafse Bergen in Uden. Dat is een mooie zandvlakte met veel groen. Zomerse foto’s alsof je op het strand wandelt, of een knusse boswandeling. De mogelijkheden zijn daar groot! Voor kinderen en dieren heeft het ook veel voordelen. Kinderen kunnen rennen en spelen en lekker kind zijn en hun zelf zijn. Dieren hebben de vrijheid om te spelen.

Ook de zakelijke fotoshoots kunnen op locatie plaatsvinden. Denk aan actiefoto’s van de medewerkers en sfeerfoto’s van het pand.

Benieuwd geworden? Neem eens een kijkje in mijn portfolio en wie weet zie ik jou binnenkort voor mijn lens!

 

 

 

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl