gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

Deco Zonwering

Deco Zonwering uit Noord-Brabant, is al jaren een vertrouwde expert in vele verschillende soorten binnenzonwering en buitenzonwering. Deco heeft een eigen showroom in Heesch waar de totale collectie kan worden bekeken. Zowel een binnenshowroom als een buitenshowroom.

Breed assortiment zonwering

Bij Deco Zonwering vindt u een breed assortiment. Een zonnescherm, ook wel terrasscherm, knikarm-scherm of luifel genoemd, die u tijdens de warme zomermaanden uitkomst biedt. Of rolluiken of screens die uw huis in de zomer lekker koel houden, verduisterend zijn en voor optimale privacy zorgen. Daarnaast is Deco Zonwering ook uw specialist voor horren, raamdecoratie, garagedeuren en raambekleding.

Persoonlijk advies en vertrouwde merken

Deco Zonwering wil de beste oplossing voor de klant. Daarom geven ze vaak persoonlijk, vrijblijvend advies over de geschikte zonwering voor uw huis of appartement. We hebben altijd een passende oplossing Daarnaast werkt Deco met de vertrouwde merken, zoals Verano, Brustor, Stobag, Somfy, Velux en Verano. Allemaal omdat Deco het beste wilt voor de klant.

Eigen montage en service

Kwaliteitsproducten vragen om deskundige montage en service. Door de jarenlange ervaring zorgt Deco ervoor dat de oplevering is zoals u wenst. Door de nette en vakkundige montage wordt lange levensduur gegarandeerd. Aandacht voor detail zorgt ten slotte voor het perfecte eindresultaat en jarenlang probleemloos functioneren van de zonwering.

Showroom van Deco Zonwering

Deco vindt het belangrijk dat u de producten kunt ervaren zoals ze zijn: dus in een realistische setting en niet op schaal. Daarom heeft Deco een grote showroom met alle producten. We bespreken hier ook graag de mogelijkheden en kijken welke oplossing het beste bij u past. De showroom is geopend op afspraak, zodat iedere klant de juiste aandacht en persoonlijk advies krijgt. De showroom van Deco bevindt zich in Heesch, binnen een kwartier te bereiken vanuit Oss, Den Bosch en Nijmegen.

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl