gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

Bridge event facilities - uw partner in evenementen

Bridge Event Facilities: uw partner voor ieder evenement

Bridge EF gevestigd in Schijndel is uw partner voor een onvergetelijke beleving van uw evenementen. Het team van Bridge EF heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedenken, ontwerpen en verzorgen van evenementen. Hierbij moet u denken aan onderdelen als duurzame standbouw, beurzen en congressen, expotechniek en zakelijke evenementen.

Een blijvende beleving

Voor Bridge is ieder evenement een uitdaging, groot en klein. Zakelijk en ook particulier. Vanuit Bridge denkt men mee over de invulling, de aankleding en meer. Vanuit deze aanpak kan Bridge bouwen op vaste relaties die het team als partners ervaren in het realiseren van een beleving, keer op keer.

Organisator zakelijke evenementen

Bridge Event Facilities is een betrouwbare partner voor o.a. 

Duurzame standbouw

Binnen Bridge is de term duurzame standbouw geen marketing kreet, het zit in de genen van Bridge om waar het kan duurzaamheid te embedden in al hun processen, producten en diensten. Zo ook in duurzame standbouw, standinrichting, met een future proof karakter voor een optimale beursbeleving. Naast fysieke stands ontwerpt en realiseert Bridge ook virtuele standbouw met een digitale beleving waar u U tegen zegt.

Congressen en beurzen

Wilt u of gaat u een congres of beurs organiseren en zoekt u een partner die u volledig kan ontzorgen? Dan vind u in Bridge EF een samenwerking terug voor het realiseren van een succesvol congres of beurs. Meedenken, oog voor detail en faciliteren in techniek, standbouw en live streams behoren tot vaste waarden binnen Bridge. Of het nu gaat om live events, virtuele online events of hybride events.

Expotechniek

De kracht van Bridge zit hem in de samenwerking en het ontzorgen. Zo ook voor alles wat te maken heeft met expotechniek. De technische ondersteuning voor beurzen, evenementen, congressen en standbouwers kent geen geheimen door de jarenlange ervaring. Met het team van Bridge erbij wordt aan ieder detail gedacht en voorzien. Of het nu gaat om een onderdeel in expotechniek of totaalconcept.

Zakelijke evenementen

Wilt u een zakelijk evenement organiseren? Hier komt heel wat bij kijken, een partner met kennis en ervaring is dé garantie op een succesvol evenement. Bridge EF bedenkt, regiseert en produceert onvergetelijke en inspirerende zakelijke events voor grote en kleine bedrijven.

Interesse in de diensten van Bridge Event Facilities?

Heeft u interesse of wilt u advies of ondersteuning rondom het organiseren van één van bovenstaande onderdelen, neem dan contact op met het team van Bridge Event Facilities in Schijndel.

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl