gtag('config', 'UA-50963962-3');
Bedrijfsprofiel

123betonbestellen

Bij 123betonbestellen kun je gemakkelijk en snel binnen 3 stappen online beton bestellen. Dagelijks levert 123betonbestellen betonmortel voor diverse projecten. Denk aan funderingen voor een aanbouw, wanden en vloeren. Dit voor zowel binnen- als buitenvloeren voor de bouw van badkamers, keukens, garages, woonkamers en terrassen.

Voor wie is 123betonbestellen?

123betonbestellen is er voor iedereen, van particulieren tot klusbedrijven. Als je vandaag bestelt, kan de betonmixer overmorgen al voor de deur staan.

Hoe werkt beton bestellen?

Via de website kan iedereen gemakkelijk binnen drie stappen beton kopen. Aan de hand van het benodigde aantal kuub en de postcode van aflevering, wordt de prijs bepaald. Je kunt direct afrekenen op de website. Vervolgens neemt 123betonbestellen contact op om de gewenste leverdatum te bevestigen.

Hoeveel kost een kuub beton?

Het is moeilijk te zeggen wat een kuub beton kost. Dit is namelijk afhankelijk van het type beton, de afleverlocatie en de afleverdatum. 123betonbestellen beschikt over landelijke dekking van betoncentrales. Zo blijven de vrachtkosten beperkt. Ook de loswijze heeft invloed op de betonprijs: is de locatie goed bereikbaar en kan er een pompmixer of betonpomp ingezet worden?

Type beton

Zoals gezegd zijn er verschillende typen beton, verschillend in prijs en toepassing. Bij 123beton wordt er standaard betonmortel geleverd met sterkteklasse C20/25. Dit is in de meeste gevallen voldoende voor funderingen en vloeren van een aanbouw, binnenvloer of buitenterras. Toch behoefte aan een andere betonsterkte? Neem in dat geval telefonisch contact op met 123beton.

Naast standaard beton zijn er een aantal extra mogelijkheden. Wanneer het beton namelijk voor het storten van een (binnen)vloer wordt gebruikt, wordt vloeibeton geadviseerd. Dit is namelijk eenvoudiger te verwerken. Soms wordt er fijn grind (standaard is de korrel 32 mm, maar in fijn grind is dit 16 mm) geadviseerd. Bijvoorbeeld als de betondikte minder is dan 10 centimeter of wanneer er vloerverwarming in de betonvloer wordt gestort. Daarnaast is er de mogelijkheid om snel hardend beton te gebruiken, wanneer je de volgende dag direct wilt doorwerken. Ook wanneer het vriest, kan snel hardend beton een oplossing zijn.

Bij 123betonbestellen houden de experts rekening met alle bovenstaande punten wanneer jij online beton bestelt. Nog vragen of advies nodig? Neem contact op met de betonplanners!

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl