gtag('config', 'UA-50963962-3');
Aanbod

Kickstartonline

Een complete professionele WordPress website inclusief domeinnaam, e-mail, secure hosting, onderhoud en verbetering van de vindbaarheid met een héél jaar begeleiding en aansturing vanuit experts.

Nu voor € 1.499,- ex. BTW eenmalig

Een uniek aanbod voor ZZP’ers en starters die zich online
met een professionele website willen positioneren en profileren.
Kies nu:
KICKSTARTONLINE

Inclusief 1 jaar:
– Domein registratie 
– Secure webhosting
– WordPress website
–  Maandelijkse SEO rapportage en advies
– Motivators die jou begeleiden in online succes 

Jouw online kickstart!

Ben jij in de afgelopen 6 maanden, weken, of dagen, gestart met jouw eigen ZZP of klein bedrijf. Van harte gefeliciteerd! Wil jij een vliegende start op het internet? Een mooie, professionele website die direct goed vindbaar is onder jouw doelgroep? Kwalitatief en snel gerealiseerd? Grijp nu je kans en ga met een kickstart online van Kwaaijongens!

Wij helpen jou! Geen kennis vereist. Wij helpen jou een jaar lang, iedere maand, in het verbeteren van jouw online succes. Wij zijn jouw motivator, jouw coach, jouw vraagbaak. Maandelijks ontvang je praktische tips waar je verbeteringen moet aanbrengen. Advies op welke zoekwoorden je moet inzetten om relevante bezoekers aan te trekken en je website hoog te laten ranken in zoekmachines.

Waarom deze actie

Heel eerlijk, tweeledig.

  1. Enerzijds om nieuwe klanten te werven en een relatie op te bouwen.
  2. Nog belangrijker, om jou te helpen jouw bedrijf goed neer te zetten op het internet.

Maandelijks krijgen wij vragen, problemen te horen, van starters en ZZP’ers om naar hun website te kijken omdat het niet werkt. Ze hebben al kosten gemaakt en de portemonnee voor een website is leeg. Maar de problemen stapelen zich op. De website heeft kuren en ze weten niet hoe dit op te lossen. De bouwer is verdwenen, heeft geen tijd meer, antwoord niet op vragen en zo gaat het verder. Herstel kost tijd en een slechte basis komt vaak niet meer goed. Herbouw is niet mogelijk omdat het budget op is. Terwijl de website voor je kan werken om nieuwe klanten te werven. Dit heeft ons doen besluiten om deze actie op te zetten.

Hoe zit het na het eerste jaar?

Dat ligt helemaal aan jou, zoals we al aangaven willen we graag een relatie met je opbouwen. Je helpen jouw bedrijf te laten groeien op het internet. We gaan hierover graag met je in gesprek. Je website is gebouwd in WordPress en daarmee kun je na dat jaar ook verhuizen naar een andere partij. Dit zouden wij betreuren maar die keuze staat jou vrij.

Meer informatie:

Voor meer informatie over de aanpak, jouw voordelen en wie Kwaaijongens is kijk je op: Kickstartonline

 

Je bedrijf vermelden?

Mail naar: mail@allebedrijveninbrabant.nl